Om oss

Guldsmederna Karin och Sören startade företaget 1982 och drev det i många år.  Efter att de gått i pension 2018 köptes smedjan av Jeremy Son. Jeremy har över 30 års erfarenhet i branschen och har bland annat arbetat i Londons smyckeskvarter som juvelfattare och gravör.

I verkstaden arbetar även guldsmederna Terese, David och Linus som alla lägger ner sin själ i att få ditt smycke så som du vill ha det. Vare sig du vill omarbeta, laga ett gammalt smycke eller skapa ett nytt.

Jeremy Son, juvelfattare och vd

Jeremy har mer än 30 års erfarenhet i branschen. Han började som lärling i Londons smyckeskvarter. Sedan han kom till Sverige har han drivit Atelje Son i Täby och även arbetat för Karin och Sören i drygt 13 år.

Terese Fröberg, guldsmed

Terese började som lärling hos Karin och Sören år 2000. Hon tog sitt gesällbrev 2009. Therese är den som skapar de vackra Roslagsknoparna och Roslagslänken. Terese har även ett stort intresse för och kunskap om olika stenar och material.

David Kaminski, guldsmed

David har nära 40 års erfarenhet av guldsmedsyrket. Han startade sin bana som lärling och har drivit flera mindre smyckesbutiker i Stockholm. David har erfarenhet både av den nya och den gamla skolan, vilket gör honom extra duktig på att laga och omarbeta äldre smycken.